Like me

lunedì 24 gennaio 2011

Spaghette cu crenwusti si legume

Aceasta este o reteta in special pentru cei mici, care prefera legumele atunci cand nu le vad. Fetita mea de cand a inceput sa pape a mancat foarte multe legume si tocmai de aia are si perioade cand nici nu vrea sa le vada, dar pentru alimentatia unui copil ( si adult) legumele sunt foarte importante asa ca incerc sa le ascund. Ei ii plac foarte multe pastele si tocmai de aia m-am gandit sa i le combin.
Ingrediente: spaghette fierte, o jumatate de crenwusti, 2 linguri legume fierte( morcovi, mazare, fasole,ceapa), putin unt
Intr-o tigaie cu unt punem la calit crenwustiul taiat in bucatele mici. Dupa ce s-a calit putin crenwustiul adaugam pastele. Legumele le facem cu blenderul pana obtinem un sosulet. Chiar nu conteaza ce legume sunt. Punem si sosuletul in tigaie si amestecam bine.
Cand sunt gata le punem in farfurie si deasupra punem cascaval sau parmezan dat pe razatoarea mica. Pitica mea le-a mancat cu o super pofta, nici macar nu a realizat ca in farfuria ei erau acele 2 linguri de legume. Sper sa fie o idee buna si pentru alte mamici.



Nessun commento:

Posta un commento