Like me

sabato 8 dicembre 2012

Snitel de curcan la cuptor

Mda, cred ca am innebunit lumea cu curcanul asta, dar ce sa fac. Noua ne place mult facut oricum si in orice fel. Plus ca se face rapid, e mai gustos decat puiul si mai consistent. Am renuntat la pui, pentru ca ultimele dati cand l-am cumparat era mereu parca din plastic, fara gust si parea mereu crud. Bineinteles, pentru reteta asta puteti folosi si altfel de carne: pui, vitel.
Ingrediente: 4 felii carne curcan, 100gr pesmet, 50gr parmezan (cascaval mai uscat), sare, piper, patrunjel uscat, boia dulce, ulei



Intr-o farfurie larga amestecam pesmetul cu toate condimentele, plus parmezanul dat pe razatoarea mica sau maruntit cu blenderul. 





Feliile de curcan le taiem in bucatele mai mici: o felie cam in 3 bucatele. 



Fiecare bucatica de carne o trecem bine prin amestecul de pesmet si punem in tava de cuptor acoperita cu hartie de copt. 



Asezam toate bucatile in tava si stropim cu ulei .



Punem in cuptorul preincalzit si lasam pana se rumenesc, controland sa fie si coapte bine. E indicat sa intoarcem pe amandoua partile.



Mancam cu niste rosioare si crema de iaurt. Pofta buna!!




Nessun commento:

Posta un commento