Like me

sabato 8 dicembre 2012

Carnita de curcan cu rosii cherry


Este o reteta simpla de tot si foarte buna, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.
Ingrediente: 4felii carne de curcan, 10-15 rosioare cherry, 1lg faina, ulei, sare, piper, 1 catel usturoi


Incepem cu rosioarele pe care le spalam si le taiem in 2 sau in 4, depinde de marimea lor. 
Intr-o tigaie cu putin ulei le punem la calit cu usturoiul. 


Intre timp feliile de carne le taiem in 2 (le batem putin daca sunt prea groase) si le dam prin faina. 


Intr-o alta tigaie cu putin ulei, punem si feliile de carne la calit putin. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, rasturnam rosiile deja transformate aproape in sos peste carne. Adaugam 100ml de apa si lasam pe foc mic cu capac. Adaugam sare, piper si alte condimente (dupa preferinte).


Gata!! Super usor, nu? Puteti pune langa niste cartofiori (doar fierti sau pireu).
Pofta mare!


Nessun commento:

Posta un commento