Like me

lunedì 22 ottobre 2012

Dovlecei umpluti la cuptor

Aceasta este o reteta usoara si de realizat si de mancat. 
Ingrediente: 3-4 dovlecei mici si verzi (zucchine), 1ou, cascaval (branza), 1lg pesmet, sare, piper
Spalam dovleceii si apoi taiem capetele. Ii taiem in 2-3 bucati depinde cat de mari sunt si ii punem la fiert in apa cu sare.
Ii lasam doar cat sa se inmoaie putin, dovleceii se fierb foarte repede si se sfarama daca ii lasam prea mult. In plus vor trebui si pusi la cuptor.
Dupa ce s-au inmuiat ii scoatem din apa si lasam putin la racit. Taiem bucatile pe lung si scoatem miezu cu o lingurita, nu chiar de tot. Pun poze si vedeti cum. ( ca sa nu iasa umplutura).


Intr-un castronel punem miezul de la dovlecei, oul, sare, piper, cascaval, branza, parmezan ( ce vrei, ce va place si ce aveti). 

 








Adaugam si o lingura de pesmet si amestecam totul. 


Umplem dovleceii cu compozitia obtinuta si punem la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.


Lasam la cuptor pana se rumenesc bine de tot. 


Gata. Simplu de tot. 
Pofta buna!! 


Nessun commento:

Posta un commento