Like me

martedì 9 ottobre 2012

Desert simplu la pahar

Rareori cumpar dulciuri, prajituri gata facute. Indiferent de ce am in casa, reusesc mereu sa realizez ceva bun. Pentru desertul la pahar pe care vi-l propun chiar nu trebuie sa aveti cine stie ce ingrediente in camara;)
Ingrediente: biscuiti cu fulgi de ciocolata, 2 portocale, 1 banana, 1 piersica, iaurt cu vanilie


Simplu de tot, nu???
Ingredientele sunt pentru 3 portii. Deci, pregatim 3 pahare. O portocala o stoarcem pentru a obtine sucul, iar cealalata o taiem in bucatele mici. La fel banana si piersica. Toate taiata marunt.
Pe fundul paharul punem 3 biscuiti zdrobiti, sfaramati cu mana. Nu trebuie sa fie fin, daca biscuitul se rupe in bucatele mai mari nu e nici o problema. O sa avem asa: 3 biscuiti sfaramati, suc de portocale, bucatele de banana, bucatele de piersica, jumatate biscuit sfaramat, bucatele de portocala, 2linguri iaurt cu vanilie.






Putem face un pahar cu mai multe bucatele de banane sau de piersica, cum ne place. Ca de obicei, nu exista reguli. Inainte de a pune iaurtul, puteti turna inca putin suc de portocale daca va ramane.
Inca ceva, eu am avut iaurt simplu dar am pus niste miere si vanilie si a fost super.


Punem paharale la frigider pentru 2-3 ore. Credeti-ma pe cuvant cand va zic ca e un desert pe cat de simplu pe atat de delicios. Este totul fin si cremos, iar fulgii de ciocolata stand in frigider devin crocanti. Hmmmm, bun bun bun!!! In plus combinatia de biscuit dulce imbibat cu sucul proaspat al portocalei mie ii place la nebunie.



Nessun commento:

Posta un commento