Like me

martedì 8 maggio 2012

Paste( arcuri) cu carnat si sos

Inainte eram fidela spaghettelor, dar de cand cu pitica incercam mereu alte forme de paste.
De data asta ne-au atras aceste arcuri. ( bineinteles ca nimeni nu e obligat sa caute arcurile, faceti cu ce aveti la indemana)
Aceasta reteta este o reteta nu rapida, ci super rapida pentru cine e pe fuga si trebuie sa isi faca de mancare in 2 timpi si 3 miscari;)
Ingrediente: paste (100g), un carnat crud, 100ml sos de rosii, 2 catei usturoi, sare, piper, oregano, busuioc
Pentru inceput punem pastele la fiert in apa sarata. Eu am zis 100grame, dar fiecare stie mai bine cat mananca de obicei.
Intr-o tigaie destul de spatioasa punem la calit carnatul, carnat pe care mai intai l-am scos din piele si il sfaramam. ( acum depinde cat de gras e, dar daca e nevoie putem pune putin ulei)


Dupa ce s-a calit putin punem usturoiul si le calim impreuna.


Dupa ce s-a rumenit putin, punem sosul si condimentele. 



Lasam pe foc, la foc mic si cu capac pana scade putin sosul. 
1.punem carnatul la calit
2.punem usturoiul
3.punem sosul 
Ati vazut?? 3miscari :)
Cand pastele sunt gata le adaugam peste sos si amestecam totul bine. 











Mai lasam vreo 2 minutele pe foc si Pofta Buna!!!





Nessun commento:

Posta un commento