Like me

mercoledì 21 dicembre 2011

Pulpe superioare de pui si/si

Saptamana trecuta am facut o supica de pui. Nu prea ne omoram dupa carnea fiarta simpla asa ca trebuia sa ma gandesc la o solutie mai atragatoare. Ce as putea sa fac cu niste pulpe de pui??? Uitandu-ma in jur mi-a venit ideea....si acum va zic si voua. Pulpe si/si pentru ca sunt si fierte si prajite.
Ingrediente: 3 pulpe superioare de pui fierte, 1 albus, pesmet, unt, ulei
 


Pregatim o tigaie cu o lingura de unt( aproximativ) si putin ulei. Batem albusul de ou cu putina sare, nu trebuie sa batem pana se face spuma. Trecem bucatile de pui prin oul batut si apoi bine bine prin pesmet.


Punem in tigaia incinsa, asa se rumeste rapid. Dam focul incet si lasam cam 15minute pe o parte, 15 minute pe cealalta parte.



La sfarsit vom avea niste bucati de pui bine rumenite si crocante.
Si uite asa putem obtine ceva delicios si gustos, pentru mici si mari doar folosind niste simple bucati de pui fiert.



Nessun commento:

Posta un commento