Like me

martedì 13 dicembre 2011

Fenicul la cuptor

Fenicul, finocchio sau fennel. E o leguma de care eu nici nu auzisem pana sa vin in Italia, deci nici gand sa fii mancat.
Nu m-a impresionat la prima vedere, dar mi-a placut la prima gustare;)
Si in sfarsit m-am hotarat sa fac si eu.
Ingrediente: 2 bucati fenicul, unt, sare, parmezan
Spalam, taiem cozile si inlaturam primul strat de foi. Taiem in 4 bucati si punem la fiert in apa sarata. Cam 15 minute ajunge, astfel incat sa fie fiert dar sa nu se sfarame.







Ungem o tava cu unt ( cu sau fara hartia de copt) si punem bucatile de fenicul in tava. Mai punem cateva bucatele de unt peste si parmezan ras.











Punem in cuptorul preincalzit si lasam pana se rumenesc bine. 


Este un gust nou pentru cine nu e obisnuit, dar interesant si placut.
Astept pareri:P si pana atunci pofta buna!!!!

Nessun commento:

Posta un commento