Like me

venerdì 23 settembre 2011

Cheesake cu piersici

Reteta este la fel ca reteta cu cirese, totusi am schimbat ceva.
Ingrediente: 250g Philadephia( o cutie), 120g biscuiti sfaramati, 80g unt, 100g zahar pudra, 15g gelatina(sunt 3-4 foite), in loc de frisca lichida de batut am folosit frisca praf pe care o preparam cu lapte,3-4 piersici
Am avut o idee buna sa schimb, pentru ca a avut o consistenta wow. 
Facem cheesecake dupa reteta si punem la frigider.
Intre timp, spalam piersicile( de preferinta nectarine) si le taiem cubulete. Le calim cu putin zahar pana se inmoaie dar nu chiar de tot. O parte o facem cu blenderul ca sa obtinem o pasta, iar restul lasam asa bucatele.
























Dupa ce tortul s-a intarit cu ajutorul seringii de bucatarie decoram cu pasta de piersici cum vrem, cum ne place. Partea de fructe lasate cubulete o tinem pe aproape cand mancam tortul ca merg tare bine impreuna.
Spor la treaba si enjoy!!!!!




Nessun commento:

Posta un commento