Like me

domenica 4 marzo 2012

Tocanita de cartofi cu carne de curcan

De curand am postat reteta de musaca de cartofi cu carne de curcan, iar saptamana asta din aceleasi simple ingrediente am facut o tocanita.
Ingrediente: 4-5 cartofi mari, 2-3 felii piept de curcan, jumatate conserva sos de rosii ( rosii la cutie), 2 catei usturoi, ulei, sare, piper, condimente
Cartofii ii curatam, spalam si taiem in cuburi. 


Carnea la fel, o taiem in cubulete. 


Intr-o cratita/ oala punem 2 linguri de ulei si punem la calit carnea. 


Apoi adaugam cartofi si lasam pana se rumenesc putin. 


Adaugam si usturoiul curatat si taiat.


Lasam iar putin la calit dupa care punem sosul de rosii si apa cam cat sa acopere totul. 


Punem condimentele si lasam la fiert. 


E gata cand cartofii sunt fierti. Urmariti sa nu scada apa de tot si daca e nevoie adaugati cate putin.
Nu stiu daca mai e nevoie sa va spun ca e o reteta rapida, simpla si super buna, exact asa cum v-am obisnuit.
Nu e nevoie sa stam o zi in bucatatie pentru a obtine un rezultat bun, cum de altfel nu e obligatoriu sa folosim foarte multe ingrediente pentru a obtine ceva bun;)

Sper sa va placa si sa va bucurati si voi de gustul simplu si natural al acestei tocanite:)



Nessun commento:

Posta un commento