Like me

lunedì 18 febbraio 2013

Mousse chocco&cocco

Am facut crema/ mousse din greseala...habar nu aveam care va fi rezultatul final.
Ingrediente: 100gr ciocolata neagra, 1lg cacao, 100 gr nuca de cocos, 150-200ml apa fiarta
Incepem prin a topi ciocolata pe bain- marie. O topim in 50ml apa. 




Cand e gata turnam intr-un pahar inalt, indicat ar fi paharul de la blender. Oricum un pahar in care sa poata intra blenderul.
Deci, turnam ciocolata topita, adaugam nuca de cocos ( chiar si mai mult de 100 gr), lingura de cacao si cam 50ml apa fiarta.


Pentru cine vrea mai dulce poate pune si o lingura de zahar. Eu prefer sa simt gustul de ciocolata si cacao amar. Punem in functiune blenderul, si blendarim. Adaugam si restul de apa. O sa iasa o compozitie apoasa, dar asa trebuie sa fie. 


Acoperim paharul, lasam la racit si o noapte la frigider. 
Stiu ca e de asteptat, dar rezultatul merita. 


Servim in cupe cu lingurita/ lingura :D


Pofta mare !!

Nessun commento:

Posta un commento