Like me

sabato 14 luglio 2012

Farfalle cu merluciu2

Reteta asta seamana cu cea dinainte farfalle cu merluciu 1, am schimbat doar combinatia de ingrediente.
Ingrediente: 1 dovlecel, 2 morcovi, 4-5 lg sos de rosii, 1-2 catei usturoi, 1 bucata de peste: merluciu (proaspat sau congelat), paste, condimente
Pregatim pastele dupa preferinta fiecaruia.
De data asta am ales un gust mai dulceag adaugand morcovii. 
Spalam dovlecelul si morcovii. Curatam morcovii si apoi dam totul pe razatoarea mare. 


Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si punem la calit legumele date pe razatoare. 


Dupa ce vedem ca sunt putin facute adaugam si usturoiul curatat, iar apoi sosul de rosii.


Punem un polonic de apa fiarta de la paste si apoi pestele. 


Dupa 5 minute de fiert cu capac, intoarcem pestele si lasam iar cu capac. Daca e nevoie adaugam inca putina apa. Cand pestele e gata, il sfaramam si adaugam sare, piper, condimente si ierburi aromatice.


Adaugam pastele scurse, inca putina apa si lasam cu capac alte 5 minute. 


O sa incerc si alte combinatii si daca sunt bune vi le spun cu siguranta. 
Pana atunci incercati astea si pofta buna!



Nessun commento:

Posta un commento