Ingrediente: 100gr ciocolata neagra, 1lg cacao, 100 gr nuca de cocos, 150-200ml apa fiarta
Incepem prin a topi ciocolata pe bain- marie. O topim in 50ml apa.
Cand e gata turnam intr-un pahar inalt, indicat ar fi paharul de la blender. Oricum un pahar in care sa poata intra blenderul.
Deci, turnam ciocolata topita, adaugam nuca de cocos ( chiar si mai mult de 100 gr), lingura de cacao si cam 50ml apa fiarta.
Pentru cine vrea mai dulce poate pune si o lingura de zahar. Eu prefer sa simt gustul de ciocolata si cacao amar. Punem in functiune blenderul, si blendarim. Adaugam si restul de apa. O sa iasa o compozitie apoasa, dar asa trebuie sa fie.
Acoperim paharul, lasam la racit si o noapte la frigider.
Stiu ca e de asteptat, dar rezultatul merita.
Servim in cupe cu lingurita/ lingura :D
Pofta mare !!
Nessun commento:
Posta un commento