Ingrediente: 300 gr paste (la alegere), 200gr slaninuta ( sa aiba si pun pic de carne), 3 rosii, 1lg philadelphia, 2 catei usturoi, sare, piper, condimente
Pastele le facem cum vrem, mai fierte mai al dente. Asta decide fiecare.
Slaninuta o taiem cubulete mici si punem la calit intr-o tigaie cu un strop de ulei, oricum lasa slanina dupa destul.
Rosiile le spalam si le taiem tot in cubulete. Dupa ce slaninuta s-a rumenit adaugam rosiile.
Intr-o ceasca punem lingura de philadelphia ( sau alta crema de branza) cu un polonic de apa fiarta de la paste. Amestecam pana cand branzica s-a topit si obtinem un fel de crema lichida. Turnam in tigaie peste rosii si slaninuta.
Punem sare, piper, condimente: busuioc, origano (oregano) si cateii de usturoi. Daca se strange prea tare, adaugam apa de la paste.
Cand e totul gata, amestecam pastele cu sosul. O bunatate-tate!!! Nu va zic, ca fetitei mele ii place la nebunie pasta asta...de sot nici nu mai vorbesc :P...parca ar fi tata si fiica hihhhihihi :P
Rapid si fara mari batai de cap.
Pofta mare! :)
Nessun commento:
Posta un commento