Ingrediente: o vanata, sare, putin unt
Luam o vanata. O spalam bine si taiem rondele cu o grosime de aproape 1cm si le saram. Punem gratarul pe foc, sa sa incalzeasca bine si punem sare. Punem rondele pe gratar, cate incap, si le lasam pana se prajesc, dupa care le intoarcem pe partea cealalalta. Eu prefer initial sa las focul destul de puternic, dupa care tot intorc de pe o parte pe cealalta, dupa care dau focul mai incet si le las asa sa se coaca bine. O sa va dati seama ca sunt gata cand se restrang destul de mult si devin mai negricioase. Le luam de pe gratar si le punem pe o farfurie. Punem cate putin unt ( dar chiar putin putin) pe fiecare felie.
Eu le-am papat cu piept de pui la gratar si crema de usturoi.
mmmm yum yum mi s-a facut pofta instant :)si e fain ca este bun si pentru dieta :D
RispondiEliminasunt tare bune cricri :* si da sunt si pt dieta...probabil ca ai observat ca retetele puse sunt destul de lejere...pupi
RispondiElimina