Aluat: 2 oua, 3 linguri zahar, 9 linguri ulei, 9 linguri lapte, 12 linguri faina, 1 praf de copt, vanilie
Crema: 250 branzica( eu am folosit gen perle de branza), 1 ou, 2 linguri zahar, 2 linguri gris, rom, stafide,vanilie
Sa pornim la drum. Batem bine ouale si adaugam toate ingredientele. Turnam intr-o tava jumatate din compozitie. Eu tava nu o ung, prefer sa folosesc hartia de copt ( pe care mai intai o ud si o storc bine). Se pune la cuptor. Nu trebuie lasat sa se faca de tot aluatul, ci doar timpu necesar pentru a deveni mai tare, pentru ca trebuie sa tina crema de branza deasupra. Intre timp pregatim crema: amestecam branza cu zaharul, oul, vanilia, stafide, rom( dupa gust, sau deloc depinde de preferinte) si grisul. Cand e gata aluatul, se pune crema de branza deasupra si restul de compozitie. Se pune totul la cuptor. Pentru a verifica daca esti gata sau nu, folosim o scobitoare( eu folosesc betisoarele pentru frigarui). Ca idee in plus: eu am topit putina ciocolata, si inainte de a pune tava la cuptor am stropit cu ciocolata topita. In poze se vede destul de bine. Sper sa va placa la fel de mult cat ne-a placut si noua.

Nessun commento:
Posta un commento