Ingrediente: 100 gr paste( eu folosesc reginette, dar merg si spaghette sau altele), 1 catel usturoi, 10 gr unt, patrunjel proaspat sau uscat, parmezan Punem pastele la fiert in apa cu sare.
Noi le preferam mai fierte, nu al dente. Cand sunt gata, le scurgem de apa. Intr-o tigaie incapatoare punem untul si deasupra pastele. Catelul de usturoi eu il curat si il crap cu o furculita, dupa care il pun in paste. Amestec totu binisor pana se topeste untul. Pun deasupra patrunjel si putin parmezan ras. Mai amestec putin si gata. Asta e tot. La sfarsit mai pun putin parmezan ras deasupra. Raspunsul prietenei mele a fost: mai simplu de atat nici nu se putea. Sotului mei ii plac foarte mult asa, de fapt chiar el a fost cel care mi-a dat idea. Pofta buna, Cri!!!
Nessun commento:
Posta un commento