Ingrediente: 4-5pulpe de pui, 2 cartofi medii, 1dovlecel, 1 ceapa, cub de supa, 250ml vin alb, 250ml apa, 100 ml suc de rosii, 2-3 catei usturoi, 2lg faina, sare, piper, ulei
Prajim putin pulpele de pui intr-o tigaie cu ulei si sare. Atat cat sa rumenim bine pielita. Le scoatem intr-un bol si aruncam usturoiul peste.
Lasam acoperit. Apoi in uleiul ramas calim: cartofii taiati cuburi, ceapa, dovlecelul.
Intr-o tava mare si inalta (fie ea rotunda sau dreptunghiulara) turnam cartofii, dovlecelul si ceapa, punem peste pulpele de pui si acoperim cu: vinul, apa, cubul de supa (praf de supa), sucul de rosii si restul condimentelor.
Punem la cuptor timp de 2 ore.
Nici nu are rost sa va explic ce bun a fost, se intelege de la sine ;)
Carnea mai mult decat frageda, restul plin de gust si aroma.
Va recomand sa incercati neaparat amandoua variantele si sa imi ziceti si mie care va place mai mult.
Pofta mare !!!
Nessun commento:
Posta un commento