Ingrediente: 1ceapa, 1 dovlecei, 3morcovi, 1 rosie, 1/2 cutie sos de rosii, sare, piper
Spalam legumele. Ceapa o curatam si o taiem cum vrem: mare sau mic. Punem la calit cu o lingura de ulei. Dupa ce calim ceapa o turnam intr-o farfurie.
Dovlecelul si morcovii (curatati) ii taiem bastonase si punem totul la calit cu o lingura de ulei.
Dupa ce se rumenesc putin adaugam rosia taiata cuburi, ceapa si lasam pe foc vreo 5 minute.
Apoi adaugam sosul de rosii, sare si piper. Lasam pe foc cu capac pana scade putin.
GATA! asta e tot.
Mancam cu orez simplu sau cu niste paine crocanta cu cereale. Sau fara nimic, e asa gustoasa ca nu mai are nevoie de nimic altceva langa.
Pentru o varianta mai fina sau cremoasa, e de ajuns sa folosit blenderul si veti obtine o pasta la fel de gustoasa.
Stiu ca nu e cine stie ce reteta, dar o recomand la toata lumea: mari si mici:)
Nessun commento:
Posta un commento